Elfelejtette jelszavát?

2018. augusztus 19. Huba napja

Segítsen 2018 Ft-tal,

Címlap
Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát?
  • Ha elfelejtette felhasználónevét, akkor kérjük, hogy írja be az e-mail címét, a Felhasználónév mezőt hagyja üresen, majd kattintson a Felhasználónév küldése gombra, s felhasználónevét megküldjük az Ön e-mail címére.
  • Ha elfelejtette jelszavát, viszont tudja a felhasználónevét, akkor kérjük, hogy írja be felhasználónevét és e-mail címét, nyomja meg a Jelszó küldése gombot, s hamarosan megkapja az új jelszót. Ezzel az új jelszóval férhet hozzá a webhelyhez.
  • Ha elfelejtette felhasználónevét és jelszavát, akkor kérjük, hogy előbb állítsa helyre a felhasználónevet, majd a jelszót. A felhasználónév helyreállításához írja be e-mail címét, a Felhasználónév mezőt hagyja üresen, majd kattintson a Felhasználónév küldése gombra, s felhasználónevét megküldjük az e-mail címre. Innentől ezt a név űrlapot használhatja a jelszó visszaállítására.

Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért