Összenő, ami összetartozik
logo

2018. augusztus 19. Huba napja

Főmenü

Adományvonal

Paypal-számlák:

Segítsen 2018 Ft-tal,

hogy segíthessünk! 

 

Kérjük, - lehetősége szerint -

támogassa kampányunkat!

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés

GalaxyNetwork

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Reklámok


Címlap Cikkek Összenő, ami összetartozik
Összenő, ami összetartozik PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. május 23. kedd, 16:32

A napokban jelentették be, hogy MSZP-s javaslatra a Fidesz támogatással bezárnák Budapest és egyben Magyarország egyik legnépszerűbb, legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét, a Budapest Parkot. Ahol évek óta a kortárs pop-rock zenekarok legjava is fellép, hogy megmutassa magát és tudását a közönségnek. Tavaly több, mint 330 ezren buliztak a Budapest Parkban – senkit sem zavarva, hiszen több kilométeres körzetben nincs lakóház, és mégis központi, jól megközelíthető helyen van.

 

 

party_night-1920x1200.jpg

 

A Liberális Fiatalok Társasága (Lift) valamint a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) tiltakozik az átgondolatlan elképzelés ellen, és nagyon bízik benne, hogy nem egy újabb telekspekuláció áldozata lenne a P+R parkolónak kinézett terület.

Számos budapesti fideszes önkormányzat – többek között a ferencvárosi is – törekvése, hogy a szórakozó negyedeket leradírozzák Budapest térképére, mondván, a lakókat zavarják ezek a rendezvények, most azonban egy olyan buli helyet pécéztek ki, amelynek bezárásával megszűnne a még itthon maradtak egyik budapesti, nagy szórakozóhelye, és megszüntetnék emberek százezreinek az olcsó szórakozási lehetőségeit. Legközelebb Bécsben van hasonló méretű szabadtéri szórakozóhely.

A IX. kerületi Önkormányzat két pártja ezzel – remélhetőleg – nem üzenni akar a még itthon maradtaknak, hogy kívül tágasabb.

Felhívjuk a figyelmét a Magyar Szocialista Pártnak és a kormányzó Fidesznek, hogy ha azt akarják, hogy a magyar polgárok itthon maradjanak és dolgozzanak, akkor biztosítani kell a kulturált szórakozási lehetőséget is a megérdemelt pihenésükhöz.

A Budapest Park bezárása felháborító és a Liberális Fiatalok Társasága (Lift), valamint a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) követeli, hogy vessék el a javaslatot.

El a kezekkel a Budapest Parktól.

 

Belépés

VSZ információk

  

  

  

  

  

  

Facebook

 
 

Hirdetés

Kiemelt weblapok
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokértExtended Validation SSL

© Vállalkozók Szövetsége 2009-2012.