2018. április 26. Ervin napja

Segítsen 2018 Ft-tal,

Címlap Téziseink Tezisek cikkei Pénzügyi kultúra megteremtése - a VSZ negyedik alappillére
Pénzügyi kultúra megteremtése - a VSZ negyedik alappillére PDF Nyomtatás E-mail
2017. augusztus 10. csütörtök, 19:59

A pénzügyi kultúra megteremtésére már az óvodában és az általános iskola alsó tagozatában erőfeszítéseket kell tenni. A pénzzel bánás, a termék ill. szolgáltatás értékének, az árérték-arányának megítélésére stb. megértése és elsajátítása még a pénzügyi szakemberek számára is időnként nehézségeket okozna.

bank9.jpg

Már nagyon korán meg kell tanulniuk a gyerekeknek, hogy életvitelükhöz, igényeikhez és vágyaikhoz hogyan integrálják a pénzügyi hátterüket, valamit azt is, hogyan teremtsék meg mindezekhez szükséges anyagiakat.

A pénzügyeinkért is felelősséget kell vállalnunk, és képesekké kell tennünk az oktatás segítségével a polgárokat arra, hogy hatékonyan, elvárásaikhoz és forrásaikhoz igazítva készítsenek egész életük során (hosszútávú) pénzügyi terveket.

Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért