2018. április 26. Ervin napja

Segítsen 2018 Ft-tal,

Címlap Téziseink Tezisek cikkei Fokozott harc a korrupció ellen - kiemelt alappillérünk
Fokozott harc a korrupció ellen - kiemelt alappillérünk PDF Nyomtatás E-mail
2017. augusztus 31. csütörtök, 15:28

Mi a korrupció? Amikor valaki pénzért vagy más juttatásért vagy juttatásra való kilátásért cserébe jogosulatlan előnyhöz juttat másokat. A korrupció büntetendő, azonban Magyarországon a politikai elitet ez nem nagyon érdekli, sőt ma már csak így lehet boldogulni.

korrupciokarikatura.jpg

Minden magyar állampolgárnak - a maga eszközeivel - fel kell lépnie a korrupció ellen, amely megmételyezi az ország gazdasági és társadalmi életét. A korrupció visszaszorítása nemzeti létkérdés. A korrupció mindannyiunkat meglop: anyagi forrásokat vesz el, így nem tudjuk magunkra fordítani azokat: magyarán nem lesznek sem óvodák, sem tornatermek, időseket támogató programok, nem telik majd nyugdíjakra, gyesre és gyedre stb.

(A karikatúrát készítette: Négy Madár)

Honlapok már 25 000 Ft-tól! Akár 75% kedvezménnyel. Cége bevételeinek növeléséhez válassza a profi partnert. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért
Hirdetési csomagok legolcsóbban! Akár 90% kedvezménnyel. A bevételeinek növeléséért válassza kedvezményes csomagjainkat. Kérje ajánlatunkat most! Vállalkozók Szövetsége a vállalkozásokért